Vi har två matcher att presentera för vårt 'följalag' från norra Uppland, Marma-Mehede IF. Och det har blivit ytterligare två segrar för det blåa gänget.

Först var det match på vackra Tallarna i Harg.
Lagledaren Peter Åhlen
Harg/Östhammar 2 - MMIF 0-2 (0-1).
Publik : 35
-Höstsäsongen började på bästa sätt resultat mässigt i alla fall. Spelmässigt syntes det att det har varit sommar uppehåll. Vi hade övertag hela matchen, men sattes oss själva i trubbel emellan åt. Vi tog ledningen i början av första halvlek efter en hörna. William "Wille" Rolin gjorde målet. I andra halvlek fortsatte vi att dominera och när Linus "Linkan" Johansson gjorde vårt andra mål så kändes det ganska tryggt. HÖFF lyckades inte skapa några riktigt heta chanser.

Tallarna lever verkligen upp till namnet.

Och även 2-0 mot Gimo
I lördags (13 augusti) -Gimo började matchen bäst den första 15-20 min, vi jobbade oss in i matchen efter hand. Det var en väldigt chans fattig match över lag och första halvlek var i stort sätt kliniskt fri från målchanser. Andra halvlek var spelmässigt jämn med ett litet övertag för oss. David "Svampen" Sundberg och William "Wille" Rolin gjorde målen. Morgondagens match mot Olands FF är tyvärr inställd. Oland får inte ihop lag och lämnar WO.. I och med segern så är Marma-Mehede i allra högsta grad med och slåss om seriesegern. En poäng bakom ledande Hagby IK.

Lagledaren Peter Åhlen njuter i solen och av spelet.