Bloggen

MMIF krossade järngänget !

Publicerad den 20-09-18

Uppländska Marma-Mehede IF som vi följer extra här på idrottsplats.se ställdes hemma mot SK Iron lag 2 i lördags. Frågan var om det skulle bli andra raka hemmasegern på Rudsjövallen. Det tog bara sju minuter innan strikern Rasmus Olsson hittade målet för hemmalaget. Sen rann det iväg. Det blev inte tennissiffror utan ännu större vinst. MMIF vann med 7-1. Målen gjordes av Rasmus Ohlsson 2, Henric Ohlsson, Andreas Rolin, William Rolin, Andreas Söderlind o Thomas "Korpen" Lindberg.
- Det var så stor skillnad mellan lagen som siffrorna visade. Vi fick en utvisade i början av andra halvlek. Bra match av grabbarna, men mot ett svagt Iron. Det tar dock inte bort glädjen. Irons ledare tyckte det var otroligt att vi bara vunnit en match så här långt.
säger lagledaren Peter Åhlen.

I och med segern så gick MMIF upp på en nionde plats. Återstår nu är endast tre matcher. I nästa match ställs man hemma mot Bällinge lag 3. Seger där och man går förbi motståndet. Ta er dit eller hjälp klubben med en hemmabiljett. Swisha till 123 247 89 49. Föreningen hälsar och tackar för alla bidrag