Bloggen

Snacka om hemmadomare !

Publicerad den 21-06-27

Marma-Mehede IF med hemmadomare ?.
Ja i träningsmatchen den 17 juni hemma på Rudsjövallen så skulle Marma-Mehede IF ta sig an Söderfors GoIF. Det blev lite av drama innan matchen då domaren som var inbokad aldrig dök upp. Mycket folk var på plats då det var premiär för matchspel på Rudsjövallen för säsongen. Utan domare så går det inte att spela och det hade ju varit snöpligt att ställa in matchen. Lagledaren i hemmalaget Peter Åhlen såg inget annat alternativ än att dra på sig den gula domartröjan. Hemmalaget gjorde en bra match och tog ledningen i andra halvlek genom Emil Larsson. Bortalaget kom tillbaka starkt i andra halvlek och kvitterade rättvist. Matchen slutade 1-1. Bra genomkörare för båda lagen och även för domaren, bra det ifall han får dra på sig domardressen fler gånger.

En träningsmatch har också spelats tidigare i juni. MMIF åkte till Ullfors och gjorde fyra mål men hemmalaget fick in det dubbla och vann med 8-4. Målskyttar för MMIF var Emil Larsson med 2 mål, Jacob Rolin och Artin Koushani.

Nu blir det sommaruppehåll innan serien drar igång den 6 augusti. Då kommer Karlholms GoIF på besök till Rudsjövallen. Därefter väntar ytterligare bara åtta matcher i serien (division 7 norra Uppland) som i år även spelas som enkelserie. Här kan ni följa serien