Bloggen

TextTV-laget föll i premiären

Publicerad den 20-06-21

Det blev tyvärr förlust i seriepremiären för comebackande Marma-Mehede IF borta mot Tierp City. Matchen spelades 21 juni på Vegavallen i Tierp.
Hemmalaget vann med 4-1 efter 1-1 i paus. MMIF tog dock ledningen i matchminut nr 15 av Linus Johansson.

Lagledaren Peter Åhlen säger så här om matchen:

-Vi började matchen riktigt lovande och dominerade första 20-25 min. Efter vårt ledningsmål hade vi bud på ett till vid ett par tillfällen. Efter 1-1 halvtid gjorde Tierp City 2-1 direkt i andra halvlek. Orken tog slut för oss i takt med att målen trillade in. Linus Johansson gjorde målet och blev utsedd till matchenslirare i MMIF.

Önskar ni komma i kontakt med Marma-Mehede IF och vill t ex stötta dem så kan ni kontakta Peter Åhlen