Två matcher har spelats för vårt uppländska lag Marma-Mehede IF som vi följer under reporageserien 'TextTV laget'. Peter Åhlen är lagledare för laget och skriver rapporterna. Följ dem på Instagram via länken här https://www.instagram.com/marmamehedeif/

Söndag 15 augusti
Harg Östhammar FF lag 2 - Marma-Mehede IF 1-4 (1-1)
100 åskådare på idrottsplatsen Tallarna.

-  Vi fick en tuff start när HÖFF gjorde 1-0 direkt, men efter målet så jobbade vi oss in i matchen. Ju längre halvleken gick så tog vi över mer och mer och lyckades kvittera. I andra halvlek var det inget snack om saken. Vi tog över helt och har kunnat vunnit med mer. Målskyttar var David Sundberg, Rasmus Olsson, självmål och Oliver Hammarberg.
Söndag 22 augusti
Marma Mehede IF - Vattholma IF lag 3
Rudsjövallen

- 1-1 mot Vattholma var en riktigt jämn match. Vi tog ledningen ganska tidigt när Rasmus Olssons gjorde 1-0 efter en fin framspelning från Tomas "Korpen" Lindberg. Vattholma kvitterade i mitten av första halvlek. Andra halvlek blev mest ställningskrig. Båda lagen hade chanser, men det slutade rättvist med oavgjort resultat.

I nästa omgång väntar Gräsö Norrskedia IK lag 2 på bortaplan, ett lag som tagit 2 poäng på 4 matcher. Matchen spelas på Nötsveden IP på söndag 29 augusti kl 16.00. Så boka in det i kalendern  !