Tolv mot ett för MMIF på två matcher

Publicerad den 22-05-19

Nu kommer två match rapporter och det blev kross x 2

MMIF - Harg/Östhammar 4-1.
MMIF dominerade matchen från början till slut, men trots ett par fina chanser var det 0-0 i halvtid. I andra halvlek gick proppen ur och vi gjorde 3 mål på 16 minuter och matchen var avgjord. Målskyttar var: Fredrik "Freppa" Pettersson, Henric Ohlsson, Tomas "Korpen" Lindberg samt ett självmål.
Publik 50 personer på Rudsjövallen

Olands FF - MMIF 2-8
Siffrorna talar sitt tydliga språk. Olands unga lag hade inte mycket att sätta emot. Vi hade 3-0 ledning efter 20 min. Efter slarv i försvaret kunde Oland reducera innan halvtid. I början av andra halvlek fick vi en liten väckarklocka när Oland reducerade ytterligare en gång. Återigen slarv i försvaret. Svaret kom blixtsnabbt när vi gjorde två snabba mål och avgjorde matchen. Målskyttar var: Tomas "Korpen" Lindberg 2, Love Määttä 2, Fredrik "Freppa" Pettersson, William "Wille" Rolin, Joel Thomsson och David "Svampen" Sundberg.

Nästa match är redan på fredag då vi möter Tierp City. Det blir en betydligt tuffare match!

I tabellen klättrar nu Marma-Mehede IF och ligger nu på en fjärde plats. Endast en poäng efter ledande Skuttunge SK.