Köpvillkor

Allmänt 

Idrottsplats.se organisations nr 559390-0482. Avtalet ingås när du har godkänt din beställning. Därefter skickar vi en orderbekräftelse via e-post. 
I priserna ingår lagstadgad moms. Vid frågor om webbshopen och hur vi behandlar personuppgifter ta kontakt med oss på kontakt@idrottsplats.se 

Beräknad leveranstid. 

1-5 arbetsdagar. 

Leverans 

Idrottsplats.se skickar försändelse upp till 500g med Postnord brev. Försändelse över 500 skickas med Posten. I totalpriset för beställningen ingår frakt och emballage. Ange mobil nr för avisering när försändelse skickas med Posten paket. Köparen ansvarar för att försändelsen hämtas hos angivit ombud inom 14 dagar från att det ankommit ombudet. 
Outhämtade paket med Posten ombud bidrar till att köparen betalar returfrakten på 100 kr.  

Transportskador. 

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Kontakta därefter Idrottsplats.se om produkten är skadad. 

Försening. 

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar. 

Varan slut på lager. 

Vårt lager stämmer till största del och om vara är slut meddelar vi det. Har ni förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar. 

Ångerrätt & byte. 

Du har full ånger- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick . Köparen betalar och ansvarar för frakten på returen. Byte av signerade exemplar godkännes ej. 
Kontakta idrottsplats.se. Signerade exemplar går ej att returnera. 

Reklamation/Fel. 

Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller att vi felexpedierat din order betalar idrottsplats.se frakten. Kontakta idrottsplats.se 

Kontaktuppgifter 

Mats Tallkvist 
kontakt@idrottsplats.se 
Tel 0709441463 
Organisations nr 559390-0482

Betalsätt 

Idrottsplats.se använder sig av Klarna Checkout och accepterar betalning med Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners och American Express samt betalning med Klarna konto eller Klarna faktura. Alla betalningar med kreditkort sker via en krypterad anslutning i vår samarbetspartner Adyens betalningssystem.  

Efter betalningen flyttas du tillbaka till beställningsbekräftelsen på idrottsplats.se 

 

 

 

Betalning 

Klarna Checkout 

Att betala via Klarna Checkout är en smidig process. Fyll i dina identifikationsuppgifter och handla via ett enkelt knapptryck. Betalningsalternativ som erbjuds via Klarna Checkout är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt.