Bloggen

Att köpa träningsjackor till laget

Publicerad den 21-11-09

Vi som sysslar med sport vet att det är mer än bara fysisk prestation som står i centrum. Utrustning och utstyrsel är minst lika viktigt, på planen såväl som utanför. Inom lagsporter såsom fotboll är det både snyggt och praktiskt att matcha med sina lagmedlemmar både på matchdagar men även träningar. Satsa på att skaffa träningsjackor till laget för att styrka samhörigheten och ta lagsämjan på allvar!

Kvalitet och hållbarhet
När det gäller sportkläder står givetvis kvalitet i centrum. Emellertid får fotbollsskor mycket uppmärksamhet men en bra träningsjacka är också viktig att ha. Ett alternativ som andas bra men även tillämpar vindskydd när det behövs är det perfekta alternativet.
Genom att välja jackor av bra kvalitet och passform förlänger ni dessutom plaggets livslängd. Då kan de användas om och om igen och behöver inte slängas när säsongen är över eller turneringen avslutad.

Välj rätt leverantör
Genom att personifiera lagets jackor med namn och logga blir helhetsbilden både professionell och enhetlig. Axon profil hjälper till att trycka loggor, namn och siffror på träningsjackor och är det perfekta alternativet för den klubb som vill höja sitt game vad gäller träningskläder.
Med hjälp av högkvalitativa material och professionella produktionstekniker blir trycket alltid snyggt och uniformt. Ta del av designförslag och spåna idéer genom att titta på olika färger och typsnitt. Kanske finns det något som representerar just er föreningen eller klubb med träffsäkerhet?

Stå ut i mängden
Varför inte satsa ytterligare genom att ordna koordinerade lagfärger på träningsjackorna. På så vis blir de än mer personliga och lätta att urskilja ur mängden. Eller strävar er klubb efter en mer diskret look med helsvart eller vitt? Oavsett vilket alternativ ni kommer överens om är matchande träningsjackor ett måste för den seriösa föreningen, klubben eller laget som vill synas och höra ihop.