Bloggen

Dags att preppa för sportsommaren

Publicerad den 19-06-06

Sommaren betyder olika saker för olika personer. Vissa ser framför sig ändlösa dagar spenderade i trädgården och i hängmattan - ett avbrott i arbetet där man får ladda batterierna och bara får njuta med casino på allvideoslots. Andra planerar varje dag i minsta detalj. Semestern är fullspäckad med resor land och rike runt, släktingar och vänner besöks, barnbarn gullas med. En del ser möjligheten att besöka så många festivaler som det bara går, ock för detta ändanmål är sommaren perfekt. Oavsett om du gillar festivaler eller bonusar på allvideoslots.com så finns det en sak alla kommer utsättas för - sport !

Sommarens sportevenemang

Det underbara vädret ger utrymme för mängder med underhållande sportevenemang och för den som älskar att se på tävlingar i alla dess former kommer sommaren 2019 inte bli en besvikelse. Det bjuds på allt från golf och tennis till fotboll och hockey, så det är bara att dra ut TV'n på verandan och fylla kylen med svalkande dryck. Här listar vi de största evenemangen i sommar.

VM i fotboll

Damernas världsmästerskap står högt på agendan. Gruppspelet för svenskorna kommer inledas med match mot Chile den 11 juni kl 18.00, följt av Thailand den 16 juni kl 15.00 och USA den 20 juni kl 21.00. Turneringen hålls i Frankrike, så du behöver inte ora dig för obekväma sändningstider.

Slutspel i Stanley Cup

Finalerna i Stanley Cup är sensationellet stort for hockeyfantaster. Det börjar i juni och sträcker sig till juli, så om du saknar snö och is så har du täckt behovet. Årets lag som slåss om titeln är Boston Bruins och St Louis Blues.

US Open i golf

Mellan 13 och 16 juni gör golfare upp i de amerikanska mästerskapen. Tävlingen är en av de fyra större årliga tävlingarna, och den ingår i både PGA Tour och European Tour.

Wimbledon och US Open i tennis

Årets två största tennisturneringar äger rum i juli respektive augusti. Från 1 juli till 14 juli kommer tenniseliten att tävla i Wimbledon i Storbritannien, och mellan 26 augusti och 8 september är det dags för dem att inta New York för US Open.

Finalen i NBA

Basketfantaster kan glädja sig åt den årliga NBA-finalen i juni som i år utspelas mellan Golden State Warriors från Oakland, Kalifornien och Milwaukee Bucks eller Toronto Raptors. Matchen som avgör finalisten utspelas den 27 maj.

Förutom den ovan nämnda evenemangen finns det mycket på agendan inom både vattensport och extremsport också. Håll koll på TV-tablån så kommer du få en riktig pangsommar!/Gästskribent