Bloggen

EM 2021 - låt folkfesten börja!

Publicerad den 21-06-11

 


Den stora fotbollsfesten och turneringen Europeiska mästerskapen väntar runt hörnet, och som vi alla längtar! EM har spelats sedan 1958, och Sverige har ännu inte lyckats ta hem förstapriset. Kanske är det i årets stora fotbollsevenemang som Sverige magiskt nog lyckas placera sig på prispallen? Tycker du, precis som så många andra svenskar, att det är kul att lägga lite pengar på matcherna? Läs med här för tips och information kring EM betting 2021. 

Vem vinner EM 2021? 
 

EM skulle egentligen ha ägt rum förra året, men som bekant så blev tävlingen inställd som konsekvens av corona pandemin. Detta innebär att vi har väntat i hela fem år för att få se våra favoritlag i Europa spela mot varandra i EM, och de flesta av oss är mer peppade än någonsin. Hur kommer det egentligen att gå, vem drar hem vinnartiteln och vilka spelare blir årets bästa? Spana in den här guiden för att få riktigt bra EM betting tips

De tre lag som tippas vinna EM 2021 är favoriterna England, Frankrike och Belgien. Just nu är England bookmakernas vinnande nation, vilket inte kommer som en överraskning för fotbollsfansen där ute. Landet är känt för att göra bra ifrån sig under EM och är ofta en tippad favorit även om de har haft det svårt de senaste åren. 

Som det ser ut i dagsläget är följande länder oddsfavoriter: 

1.     England - 6,00 

2.     Belgien - 6,50 

3.     Frankrike - 6,50 

4.     Tyskland - 8,00 

5.     Nederländerna - 8,00 

Casumos betting guide är även sprängfylld med information om alla gruppernas favoriter, förutsättningarna och vem som potentiellt blir årets spelare. Här kan du även se vilka matcher Sverige ska spela och vilka odds du kan lägga på dessa nervpirrande matcher. 

Hur kommer det att gå för Sverige? 

Sverige har som bekant inte vunnit EM tidigare, och inte heller i år är Sverige en tippad vinnare i den världskända fotbollsturneringen. Men vem vet, i denna fotbollsturnering kan allt hända och det har vi ju sett förr. Nedan följer några viktiga datum för dig att hålla reda på, nämligen Sveriges spelschema: 

·       14 juni 21:00      Spanien - Sverige 

·       18 juni 18:00      Sverige - Slovakien 

·       23 juni 18:00      Sverige - Polen 

Publik i de flesta städer 

I år kommer EM att spelas i elva olika länder, och till allas lycka kommer det att vara publik till matcherna. Även om det inte blir med full kapacitet är det ett gott tecken för alla fotbollsälskare. Just nu ser det ut som att Budapest är den enda staden som kommer att köra med full kapacitet, mens städer som Köpenhamn och London kommer att ligga på 25-30%.