Bloggen

En vinst och en förlust för MMIF

Publicerad den 24-05-20

Två matcher har vi att presentera för vårt uppländska favoritlag Marma-Mehede IF. En vinst och en förlust.

"Soptipp" "Skit förening" !

16 maj MMIF - Films SK 2-0 (1-0)
Lagledaren Peter Åhlen😎;
Henrik Ohlsson Emil Larsson "Soptipp" "Skit förening". Det var omdömen från spelare och supporters till Film. Jag förstår dom. 3 raka förluster utan att göra mål svider. Speciellt när man kommer obesegrade till Rudsjövallen. MMIF tog tag i taktpinnen i en spelmässigt jämn match. Det small rejält ute på planen och båda lagen tog för sig. 1-0 kom precis i slutet av första halvlek när Henke Ohlsson nickade in en hörna. MMIF dominerade matchen från början till slut, men Film är bra och det visade man vid många tillfällen även om man hade svårt att skapa klara målchanser. Alexander "Baggen" Ekvall var stabil i målet och David Sundberg klev upp ett steg och visade vad han kan efter en blek insats mot Storvreta. Extra roligt var att Emil Larsson var tillbaka efter över ett år efter sin knäskada. Han var lika bra som vanligt och gjorde mål i sin comeback.

Storvreta, nr för stort för MMIF

Lördag 11 maj Storvreta IK 2 - MMIF 2-0 (1-0)
Ingen höjdar match av MMIF. Chanser saknades inte. Storvreta började bäst och skapade en del fina chanser. MMIF kom tillbaka starkt och skapade också några hyfsad lägen, men det ville sig inte riktigt. Storvreta tog ledningen alldeles i slutet av första halvlek när MMIF tappade markeringen efter en hörna. I början av andra halvlek gjorde Storvreta 2-0 på en straffoch även om MMIF spelade upp sig betydligt i andra halvlek så fick vi inte till det framför mål. Storvreta hade några unga riktigt snabba killar som ställde till det för oss och ett par äldre rutinerade som var lugnet själva. I MMIF var Gustav Friberg bäst. Han oroade Storvreta konstant med sin snabbhet. Även Mohammad Mardenli och Achmed Al Jendi jobbade stenhårt, men fick inte riktigt till det idag.

Fotograf, Monika Pettersson

TABELL och serieinfo för division 7 norra Uppland
https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/tabell-och-resultat/herr-div-7-norra/114010/ . I tabellen hittar vi Marma-Mehede på en tredje plats. En poäng efter tvåan Films SK och två poäng efter ledaren IK Rex.
Nästa match är borta mot 'nord Upplands GAIS'.Lördag 25 maj klockan 15.00 möter vi bottenlaget Almo BK på Lundaplan.