Bloggen

Få igång pengaflödet till laget igen

Publicerad den 20-09-10

 

I samband med Corona har en del stannat upp helt. Hur kommer ni igång att sälja med laget efter Covid -19? Se till att maximera lagförsäljning med våra smarta knep.

Att sälja med laget igen

Klubbar och föreningars ekonomi blödde innan Corona, och nu är situationen värre än någonsin. Nu mer än någonsin, behöver klubbar tjäna pengar till laget och få rullning på ekonomin igen.

Tillsammans med Kaffekassan som hjälpt skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar sedan 2015 med hjälp av kaffe, så har vi tagit reda på exakt hur ert lag kan tjäna pengar. Fortsätt läs!

Tjäna pengar till laget med kaffe

Att få in pengar till laget är en viktig sak som ger inkomstkälla och möjliggör en bättre lagkassa. Lagkassan är nödvändig för lagets överlevnad.

Det går att sälja lotter, men inte varje gång. Bland det bästa brukar vara att sälja produkter som redan finns i folks hem, men som behöver en unik twist på det hela. En produkt som går hem i de flesta svenska hem är just kaffe.

Kaffe är något de flesta svenska hushåll har hemma, och Sverige är i toppen av de mest kaffedrickande länderna. Vill du veta mer? Gå då in på www.kaffekassan.se, och läs mer om hur ni kan tjäna pengar med laget.

Samla in pengar genom lagaktiviteter

Andra sätt att tjäna pengar innefattar lite olika aktiviteter.

Det finns flera aktiviteter ni kan göra, men det kan vara allt från bilbingo till ett eget lotteri. Ni kan även göra ett disco.

Håll er positiva

Det kan kännas stressigt med ansvaret att behöva sälja för att tjäna pengar, men kom ihåg att det alltid löser sig.

Ni kan alltid tjäna pengar eftersom ni är många i ert lag, och tillsammans är ni starkare. Kom ihåg att vara positiva så kommer det vara betydligt roligare när ni tjänar pengar till laget och klubben tillsammans. Lycka till!