Bloggen

Förvaringsplats eller extra lokal

Publicerad den 21-10-13

 


Källa https://pixabay.com/images/id-2714998/

Det är inte alltid så lätt att hitta plats till saker som man behöver förvara när exempelvis företaget går igenom snabba förändringar eller behöver extra plats till ett kommande projekt.. Det är inte heller helt enkelt att hitta passande lokaler till olika arrangemang. Kanske man behöver en lösning på sina problem snabbt och man hittar inga lediga lokaler, då kan en Tälthall vara en perfekt lösning. 

En tälthall är en flexibel lösning som man kan montera och utöka efter behov vilket gör att den fungerar utmärkt vid olika och tillfälliga projekt som behöver en snabb lösning. Det ger ett effektivt och bra skydd mot väder och vind, både vid blåst, regn och snö. Man kan också välja en isolerad tälthall som håller temperaturen på en bra nivå under hela året, vilket också ökar användningsområdena som en tälthall kan användas till. 

Tälthallens användningsområden är många 

Saknar man plats för olika idrottsevenemang så kan en tälthall vara en bra lösning. En tälthall kan hålla en behaglig och jämn temperatur, vilket gör att arrangemang kan hållas under hela året. Ska man använda den till olika idrottsarrangemang finns det innerväggar att montera så att olika sportgrenar kan genomföras samtidigt. Till exempel kan man ordna lösningar som gör att många träningar och tävlingar kan föregå samtidigt, vilket är svårare i en vanlig sporthall. Tälthallar kan användas till all sorts sport från ishockey, till padel och ridsport. 

En tälthall finns i färdiga storlekar men kan även utformas efter behov och efterfrågan hos kunden. Tälthallar används ofta också till lager och virkeshallar, produktionshallar, hangarer, hamnhallar, logistikhallar och mycket annat. 

Fördelar med tälthallar 

Det finns många fördelar med tälthallar och en stor fördel är den enorma flexibiliteten som en tälthall har. Man kan välja en tälthall som är isolerad vilket ger skydd till material som inte hade varit skyddade om de låg ute och som kanske på grund av det hade skapat förseningar i kommande projekt. Förseningar blir ofta en dyr historia för företag och en investering i en tälthall kan vara väl spenderade pengar. 

En tälthall finns i många olika storlekar och kan specialanpassas efter kundens önskemål. Är man osäker på vilken storlek man behöver kan man rådfråga företaget man hyr eller köper sin tälthall av.  

Tälthallar är också snabba att montera och demontera vilket gör de perfekta när man behöver snabba lösningar. Det kan komma väl till nytta när man exempelvis behöver flytta byggmaterial och arbetsteam till nya platser. Passar detta in på era behov så kan detta vara en bra investering för ditt eller ert kommande projekt!