Bloggen

Halvtid för MarmaMehede IF

Publicerad den 24-06-16

Senaste matchen:13 juni MMIF - IK Rex 4-4 (2-2)
Publik: 50 personer på Rudsjövallen
David Sundberg 2 Mohamad Mardenli Alexander Lindhal
En riktig holmgång mot serieledande och obesegrade Rex på Rudsjövallen. Rex låg före i målprotokollet hela matchen, men MMIF jobbade sig tillbaka. Som vanligt missade MMIF alldeles för många målchanser. Det var en underhållande match för publiken, men jag hade hjärtstartaren som backup vid bänken! David Sundberg var matchenslirare enligt mig och extra plus till Mohammad Mardenli som gjorde ett snyggt mål. Det var en match när lokalfotbollen är som mest underhållande!

Nuv väntar ett välförjänt sommarlov för dessa grabbar. Nästa match är inte förrän 4 augusti. Då kommer Skuttunge SK lag 2 på besök till Rudsjövallen i en toppmatch i serien. Ni hittar tabellen här och hela spelschemat https://www.svenskfotboll.se/lagsida/marma-mehede-if-herrar/254189/Laget mot Rex: Bakre raden: Peter Åhlén (allt-i-allo), Mohamad Mardenli, Alexander Lindahl, Sebastian Lindström, Joel Thomsson, Emil Larsson, Filip Rolin (coach), Petter Morrison Främre raden: Johan Bergstedt, Emrik Ekvall, Achmed Jendi, Melvin Boussard, David Sundberg (lagkapten), Thomas Lindberg, Henrik Ohlsson På bilden saknas William Rolin.
Riktigt matchprogram!
Säkerligen ett av få lag i Sverige som fortfarande gör ett matchprogram i pappersvariant. All heder till Marma Mehede IF


Se vår facebooksida där hela programmet ligger ute samt matchbilder i matchen mot Rex.
https://www.facebook.com/idrottsplats.se

 


Två tidigare matcher

 

8 juni Gräsö/Norrskedika IF 2 - MMIF 2-2 (1-2)
Publik: 32 personer på Nötsvedens IP
Mål: Sonny Källgren Mohamad Mardenli (straff)
En resa över till Gräsö med färjan från Öregrund. MMIF gör en mycket bättre match än sist. Vi tog ledningen efter en till trasslad situation framför GNIF målet och fortsatte att dominera matchen. MMIF gjorde 2-0 på straff efter att Ahmad Al Jendi blivit fälld. Mohamad Mardenli gjorde inget misstag. I slutet av första halvlek och början andra halvlek kom GNIF allt mer in i matchen. Deras snabb kant spelare var ett konstant hot. Det blev delad pott till slut. Bra i MMIF var bl a Joel Thomsson som dominerar i försvaret.
 

29 maj MMIF - Strömsbergs IF 2 0-2 (0-1)
Publik: 60 personer
Våran sämsta match för säsongen. Det var inte mycket som fungerade och grabbarna verkade inte vara riktigt påkopplade. Strömsberg kom med ett ganska bra lag med flera A-lags spelare, men det är inte så ovanligt när man möter B-lag. Strömsberg var det bättre laget, men MMIF kom aldrig riktigt in i matchen. Bara att glömma och ta nya tag.

På vår hemsida har vi inga av dessa idrottsplatser som vi besökt men vi har många andra från hela landet.