Bloggen

Hektisk vecka för Marma-Mehede

Publicerad den 21-09-22


På fotbollsplanen har det varit en hektisk tid för vårat uppländska gärdsgårdslag Marma-Mehede IF som vi följer extra här på Idrottsplats.se. Tre matcher på en vecka får det att liknas från engelska lag som ibland har det fullt i schemat.
Tack till lagledaren Peter Åhlen som skriver nedan.

12 September
MMIF-Österlövsta 2-1 (1-1) Vi dominerade hela matchen, men Österlövsta var farlig på sina fasta situationer. Henrik Ohlsson gjorde båda våra mål.
Publik: 50

16 September
Tierp City - MMIF 1-0 (0-0). En match där vi var värda minst ett poäng. Vi hade det mesta av spelet, men våran oförmåga att göra mål blev väldigt uppenbar i den här matchen.
Publik´: 100

19 September
Östervåla - MMIF 7-1 (5-0). Resultatet talar för sig själv. Vi hade bara 10 man vid samlingen pga skador, sjukdom, avstängning, jobb och 2 bortresta. Vi lyckades dock få tag i 2 till som ställde upp. Jag blev tvungen att stå i mål och med tanke på förutsättningarna gör vi en bra insats mot Östervåla som inte tappat poäng i år! Våla säkrade förresten seriesegern med den segern. Johan Bergstedt gjorde vårt mål.

 

På söndag är sista matchen. Då har vi Tobo/Örbyhus FF (TÖFF) hemma på Rudsjövallen. Det lutar åt att jag står i mål igen.

Skönt för MMIF är att man undviker nedflyttningsstrecket och att man kan fira av säsongen. Nästa säsong så hoppas vi att det blir dubbelmöten i serien så det bir mer matcher.

Lycka till Marma-Mehede !!!!