Bloggen

Hösten bjuder äntligen på fotbollsresor

Publicerad den 21-10-19

För de flesta fotbollsintresserade finns det inte mycket som går upp emot att få se favoritlaget spela på sin hemarena. Pandemin satte i många fall stopp för detta, men i takt med att fler vaccineras släpps restriktioner och man kan återigen njuta av fotboll i världsklass, på plats runt om i Europa. 

När pandemin börjar klinga ut och världen öppnar upp igen så kan resandet återigen bli en del av livet. Gradvis kommer det att vara tillåtet med publik på idrottsevenemang framöver, vilket gör det möjligt att äntligen åka på fotbollsresa till matcher i Europa.

BE Resor har genom åren fått mycket beröm och varje år åker flera tusen resenärer på sin livs drömresa såsom fotbollsresor eller någon annan sportresa med BE Resor. 

En sportresa kan inkludera allt som hotell, flygbiljetter, matchbiljetter och inträde. Det finns även paket som bara inkluderar flyg och biljetter. Man väljer själv vilka biljetter som passar och vilka sittplatser man vill ha. Det går till exempel att välja VIP-biljetter, sittplatser på kort- eller långsidan och biljetter med mat, med mera. Många väljer att kombinera sportresan med vanlig sightseeing och andra turistaktiviteter. Visste du att resor har visat sig vara bra för din hälsa? Det är alltså inte bara ett trevlig avbrott i den gråa vardagen utan resande förbättrar humöret och minskar stressen. Det kan också tillfälligt öka produktiviteten. 
Så där har du dem, om du nu letade efter anledningar som överväger plussidan för din tänkta fotbollsresa. 
Arrangerade sportresor är intressanta eftersom arrangörerna oftast har stora nätverk på destinationerna som har koll på saker och ting. Därför kan de erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. De vet till exempel vilken sittplats på läktaren som man ser bäst ifrån och vilken transfer från flygplatsen som är smidigast. Eftersom det är mycket som måste klaffa för att sportresan ska bli lyckad, så är det en bra idé att lämna planeringen åt erfarna arrangörer. För BE Resor är det viktigt att du som kund är nöjd både före, under och efter din resa. Därför försöker man hela tiden utbudet och skräddarsy utbudet för att det ska passa just dig och din sportresa.
Kanske ska du uppvakta någon fotbollsintresserad eller vill överraska pappa med en match till favoritlaget? Även om du själv inte är så bevandrad i resor av detta slag så kan du vara lugn. Hos BE resor får du svar på dina frågor och hjälp med att fixa det du behöver för att din fotbollsresa. 
 Det sparar både tid och ser till att du får en smidig upplevelse som gör att du kan fokusera på det som är viktigt för dig som tillexempel ta en öl på kvarterspuben med polarna innan ni hejjar fram favoritlaget.