Bloggen

Idrottsplatskalendern 2021

Publicerad den 20-12-16


Året börjar gå mot sitt slut och som tradition vid denna tid på året så brukar vi ha tagit fram en årsalmanacka med idrottsplatsmotiv. Till 2021 så har vi äran att presentera den som den tolfte upplagan sen starten. Almanackan är lite senare än vanligt och är just nu på tryck på Tingsryds Tryckeri.
Över 150 idrottsplatser har presenterats genom åren. Allt från Stadsparksvallen i Jönköping till mindre kända som Sävsjöby IP har kunnat beskådas bland månadsbilderna i A4 format. Motiven är hämtade från historiska idrottsplatser runt om i Sverige, vackra entréer, gamla läktare, idrottsplatser med naturskön omgivning m.m.
På 2021 års framsida så har vi gjort en liten ändring och presenterar tre idrottsplatser som också finns med som månadsmotiv. Dessutom i år är almanackan i lite kraftigare papper.


Åvallen i gästriska Åmotsbruk
Blekevallen i skånska Vanneberga
Östvalla i östgötska Österstad

Övriga månadsbilder är hämtade från Billesholms IP (Skåne), Sparbanksarenan Vinslöv (Skåne), Stavre IP (Jämtland), Ören i Rumskulla (Småland), Tallparken i Mellansel (Ångermanland), Fromhedens IP (Västerbotten), Nosseborg i Borgstena (Västergötland), Grängesvallen i Grängesberg (Dalarna) och slutligen den nordligaste gräsplanen i Sverige, Palovallen i Parkalompolo (Norrbotten)
Priset är 135 kr st inkl porto
2 ex 250 kr
3 ex 350 kr
4 ex 450 kr
5 ex 500 kr
Just nu kan ni bara förbeställa den via mail till mats@idrottsplats.se, så fort de är klara så kommer den även finnas i shopen på hemsidan.

DESSUTOM LAGOM TILL JUL
I våras tog vi fram en serie med 20 vykort på i svenska idrottsplatser, numrerade från 1-20. Där nr 1 var Hallidén i Kalvträsk och där nr 20 var Svarta Led i Sölvesborg. Nu har vi lagom till jul tagit fram nr 21-40.

Som nr 21 hittar vi skånska Billesholm och avslutas med nr 40 som är Zakrivallen i Älvros. Vykorten är i A5 format. Baksida med adresslinjer , kort text om idrottsplatsen samt numrering.
Även dessa är på tryck och väntas i lager inom näramaste tiden.
Priset för denna serie liksom för den första är 150 kr inkl porto.
Eller styckvis för 10 kr + porto
Önskar ni beställa kalender + 1 vykortsserie är priset 250 kr eller kalender + 2 vykortsserie 300 kr.