Bloggen

Idrottsplatskalendern 2022

Publicerad den 21-11-08

Året börjar gå mot sitt slut och som tradition vid denna tid på året så brukar vi ha tagit fram en årsalmanacka med idrottsplatsmotiv. Till 2022 så har vi äran att presentera den som den 13:e upplagan sen starten. Almanackan är lite senare än vanligt och är just nu på tryck på Tingsryds Tryckeri.
Över 160 idrottsplatser har presenterats genom åren. Allt från Stadsparksvallen i Jönköping till mindre kända som Sävsjöby IP har kunnat beskådas bland månadsbilderna i A4 format. Motiven är hämtade från historiska idrottsplatser runt om i Sverige, vackra entréer, gamla läktare, idrottsplatser med naturskön omgivning m.m.
På 2022 års framsida så presenterar vi fem idrottsplatser som sedermera även finns med som månadsmotiv. 
Odenplan, Norrhult (Småland)
Skärgårdsvallen, Hasslö (Blekinge)
Rökåberg, Rökå, (Lappland)
Gullemon, Gullringen (Småland)
Ramundervallen, Laxå (Närke)

Övriga månadsbilder är hämtade från Svansjövallen, Torestorp (Västergötland), Gårdsjö IP (Västergötland), Dyltavallen, Ölmbrotorp (Närke), Forsby IP, Krika (Skåne), Landbyvallen, Norra Fågelås (Västergötland), Gruvvallen, Dalkarlsberg (Västmanland) och Biskopsvallen, Pilgrimstad (Jämtland)

IDROTTSPLATSKALENDERN 2022 Priset är 100 kr st + porto
Vid beställning av 10 ex eller fler så ingår porto

Beställ via mats@idrottsplats.se, eller i shopen på hemsidan.


DESSUTOM LAGOM TILL JUL
Nu kommer den tredje serien med vykort på svenska idrottsplatser, nummrerade från nr 41-60. 
Som nr 41 hittar vi västgötska Axevalla och avslutas med nr 60 som är Skyllbergsvallen i Skyllberg. Vykorten är i A6 format. Baksida med adresslinjer , kort text om idrottsplatsen samt numrering.
Även dessa är på tryck och väntas i lager inom näramaste tiden.
Priset för denna serie liksom för de tidigare  är 100 kr + porto.
Eller styckvis för 10 kr + porto
Just nu kan ni bara förbeställa den via mail till mats@idrottsplats.se, så fort de är klara så kommer den även finnas i shopen på hemsidan.