Bloggen

Idrottsplatskalendern 2023

Publicerad den 22-11-06

Året börjar gå mot sitt slut och som tradition vid denna tid på året så brukar vi ha tagit fram en årsalmanacka med idrottsplatsmotiv för varje månad. Till 2023 så har vi äran att presentera den som den 14:e upplagan sen starten.

Vi vill nog hävda att framsidan på kalendern sticker ut mer än de vanliga som vi haft tidigare år.

Kalendern är just nu på tryck på Tingsryds Tryckeri och beräknas vara klar om ett par veckor för utskick..
Över 170 idrottsplatser har presenterats genom åren. Allt från Stadsparksvallen i Jönköping till mindre kända som Sävsjöby IP har kunnat beskådas bland månadsbilderna i A4 format.
Till 2023 års kalender så har vi gjort en ändrig och tagit bort spiralen däremot så finns hål för upphängning.

Motiven är hämtade från historiska idrottsplatser runt om i Sverige, vackra entréer, gamla läktare, idrottsplatser med naturskön omgivning m.m.
På 2023 års framsida så ser ni dessa söta lamadjur som i bakgrunden kan beskåda idrottsplatsen Mon i ångermanländska Junsele. Nu är det inte så att lamadjuren gått vilse utan alldeles bredvid idrottsplatsen ligger nämligen Junsele Djurpark.
Apropå idrottsplatsen i Junsele så finns den att beskåda på hemsidan också

Övriga månadsbilder är hämtade från:
Rislidens Idrottsplats (Västerbotten), Bredsele Park, Kusfors (Västerbotten), Skyllbergsvallen, Skyllberg (Närke), Idrottsparken Sandhem (Västergötland), Gammelstads IP, Luleå (Norrbotten), Åsavallen, Listerby (Blekinge), Mon, Junsele (Ångermanland), Norrbovallen, Hemmingen (Västerbotten), Nya Vallbjörka, Nosaby (Skåne), Trängens IP, Örebro (Närke), Tallåsvallen, Ruda (Småland) och Virdavallen, Alvesta (Småland).
När ni beställer kalendern så bifogas också ett litet häfte om idrottsplatserna som är med i kalendern.

IDROTTSPLATSKALENDERN 2023

 

Priset för 1 kalender är 120 kr st + porto. För efterfölande betalar ni 100 kr st
Vid beställning av 10 ex eller fler så ingår porto

Antingen kan ni beställa via mail till mats@idrottsplats.se, eller i webshoppen på hemsidan..

ÄLDRE UTGÅVOR

En del av tidigare årgångar av kalendern finns att beställa via hemsidan . Och förhoppningsvis så kommer även de första årgångarna med början från 2010 att reprodcueras i det nya formatet A4. De tidigare var i bildformatet 18 x 13 cm.