Bloggen

Imorgon säsongsavslutning för MMIF

Publicerad den 20-10-03


Comebacksäsongen för Marma-Mehede IF (som vi följer extra här på idrottsplats-se) går mot sitt slut. Återstår endast en match och det är hemma mot nollpoängaren Almo-Upplands Ekeby IF 2..
Inför matchen:
Lagledaren Peter Åhlen;
- Ja vi bör ha en bra chans, men vi har tre skadade och mittfältsmotorn David Sundberg avstängd. Med det sagt så har vi ett ganska bra lag ändå!
Matchen spelas imorgon söndag 4 okt. Kickoff är redan kl 11.00
Har ni kanske inte vaknat tills dess eller ingen mölighet att se matchen på Rudsjövallen så kan ni ändå supporta MMIF hemifrån, swisha till 123 247 89 49.

Tidigare matcher
Förra söndagen (27 september) blev det en tuff motståndare när man mötte topplaget Toby/Örbyhus FF på Örbyhus IP. Men man knep ändå 1 pinne.
Lagledaren Peter Åhlen;
- Vi gjorde nog våran bästa match för säsongen borta mot Tobo/Örbyhus FF (TÖFF). TÖFF låg tvåa i serien och vi åkte dit med vetskap att det skulle bli tufft. Vi körde medvetet defensivt från början och det blev ett bra drag! Vi ledde med 1-0 i halvtid och hade faktiskt en 3-0 ledning i andra halvlek, men några individuella misstag mycket tack vare en konstant press från TÖFF så kunde vi inte stå emot. Men vi fick en mycket välförtjänt poäng. TÖFF hurrade till och med för poängen! Andreas Rolin 2 och Rasmus Ohlsson var våra målskyttar.

Tabellen för serien hittar ni här Upplands FF