Bloggen

Lyckas på mässan med rätt material

Publicerad den 23-04-19

Är du på jakt efter produkter till mässor eller utställningar? En snygg och professionell mässmonter är ett utmärkt sätt för marknadsföring och att nå ut till nya kunder.

Proffsig marknadsföring är A och O

En mässa eller ett event är en upplevelse för besökarna och ett tillfälle för dig att nå ut till kunder, klienter och affärskontakter. Mässan är bästa platsen för att presentera ditt varumärke, ditt företag eller din produkt. Här möts människor, kunskap och idéer. Du vårdar dina befintliga kontakter och lär känna nya kunder. Att medverka på en mässa är ofta en mycket god investering och det gäller att förbereda sig så bra som möjligt.

Tänk också igenom ordentligt hur montern ska se ut. En professionell och snygg marknadsföring är av högsta vikt. Det finns ett enormt utbud av mässmaterial samt utställningsmaterial på marknaden.

Skapa det perfekta mässbåset – några tips på vägen

Mässbordet är givet. Det blir till en naturlig mötesplats där du pratar med kunder och nya kontakter. På bordet kan du lättillgängligt placera broschyrer, informationsmaterial och produkter.

En snygg mässvägg fångar blickarna och skapar nyfikenhet och intresse. Du syns stort och den kan användas såväl som bakgrund som avdelare om du har en lite större mässmonter. Du hittar mässväggar i många olika utföranden.

Rollup Displays fångar uppmärksamheten snabbt. De är mycket populära och något som de flesta företag väljer att använda. Rollup Displays är givna på mässor, men passar även alldeles utomordentligt att använda i exempelvis restauranger, butiker och muséer. Använd dem där du snabbt och effektivt vill få fram ditt budskap.

Beachflaggor kan användas såväl inomhus som utomhus. De drar snabbt uppmärksamheten till sig och passar allra bäst till korta och konkreta budskap som till exempel rea, öppet och så vidare.
Om du vill framhäva ditt varumärke på ett extraordinärt sätt, är en ljusvägg det perfekta valet. Den lär bli en given succé!