Bloggen

Match från soffan eller på plats – vilket är bäst?

Publicerad den 21-09-26


Visst, att titta på en match på plats är något speciellt men det kan också vara lite för mycket ibland. Att kunna titta på en match hemma i soffan för sig själv eller med några få utvalda vänner är ibland precis det som behövs för att fylla på energi. När vilket alternativ är bäst är helt upp till dig, men det finns några saker att ta i beaktande. 

Att stå där mitt i klacken och känna sig som ett med en större organism är helt magiskt. Att tillsammans med andra heja fram sitt lag och att dela sorgen med andra okända är något riktigt speciellt. Ibland är det dock inte optimalt att åka och titta på en match, och det är faktiskt inte alla som brinner för att stå där mitt i en klump med skrikande och stinkande människor. Vilken typ är du? 

Öka spänningen med betting 

Oavsett om du har tänkt dig att titta på en match live eller inte är det alltid lite extra spännande om du har satsat lite på resultatet. Betting gör en match betydligt mer spännande i alla lägen, även i TV-soffan. 

Vissa satsar bara på favoritlaget för att visa sin uppskattning och andra spelar på det lag som de faktiskt tror ska vinna. Oavsett hur du resonerar är det alltid välkommet att få lite extra pengar att spela för. Spelar du på bettingutansvensklicens.co kan du maximera dina bonusar och odds. 

Inte alltid möjligt att vara på plats 

Hur mycket du än vill är det inte alltid möjligt att vara på plats på alla de matcher som du vill se. Det kan vara långt att åka, inte ovanligt att det innebär en utrikesresa, och ibland är det på arbetstid eller krockar med annat. Då är det tur att det går att titta på de allra flesta matcherna på TV eller datorn. Se till att du har ett bra abonnemang som täcker den serie som just ditt lag spelar i så att du inte missar något i onödan. 

Missa inget när du väl tar dig till matchen 

Ok, när laget spelar på hemmaplan och du försöker vara där så ofta du kan är det kanske inte så mycket som du behöver passa på att uppleva. Det är när du får chansen att åka iväg som det gäller att ta vara på tillfället. 

Kolla upp staden du ska besöka så att du inte missar något. Kanske det finns något som fångar ditt intresse i närheten så att det lönar sig att dra ut på vistelsen en dag eller två. Googla vilken mat som är speciell just där, kanske har de bästa tunnbrödsrullarna eller haggisen. 

Sörj inte att du inte kom iväg 

Ofta när det inte går att ta sig till en match kan det kännas riktigt tråkigt. Trösterikt nog är det sällan så bra som du tror. Det är antingen svinkallt och regnar eller stekhett, någon trampar dig på tårna eller kanske får du skavsår av nya skorna. Kanske hamnar du precis bakom gänget med de största flaggorna vilket gör att du inte ser ens hälften av det som händer på planen. Ibland är sport bäst på TV!