Bloggen

Matched Betting Guide

Publicerad den 19-09-03


Hos Oddsmatcher hittar du allt du behöver för att komma igång med matched betting. I deras matched betting guide hittar du allt du behöver för att lära dig metoden. Matched betting går ut på att minimera risken som annars är förknippad med betting genom att man spelar på alla utgångar av en match. 

Som du säkert har sett reklam för så ger spelbolag ut välkomstbonusar till sina kunder för att locka dem att registrera sig och sätta in pengar på deras bettingsida. En välkomstbonus kan se lite olika ut och Oddsmatcher presenterar alla oddsbonusar som du kan använda dig av när du sysslar med matched betting. En typ av oddsbonus kan vara en insättningsbonus där du får 1.000 kronor i bonus när du sätter in 1.000 kronor. Men bonuspengarna är låsta, vilket innebär att du måste placera spel för en viss summa innan de är tillgängliga för uttag, du måste alltså omsätta dina pengar. I regel kommer du i slutändan förlora både dina insatta pengar och bonussumman innan du hinner omsätta pengarna. Men med hjälp av en spelbörs kan vi undvika detta! En spelbörs innebär att du kan placera spel på att någonting INTE ska inträffa, du spelar helt enkelt på att ett visst lag inte ska vinna en match. 

Vi tar ett konkret exempel;

Vi säger att Barcelona spelar mot Real Madrid i fotboll. Hos spelbolaget där du hämtade en bonus spelar du på att Barcelona ska vinna matchen och på spelbörsen spelar du på att Barcelona INTE ska vinna matchen, du spelar alltså mot Barcelona och vinner på om det blir oavgjort eller om Real Madrid vinner. Du har på så sätt täckt alla utgångarna av matchen och oavsett resultat kommer du att vinna ditt spel på en av sidorna. Om du vinner på spelbolaget där du har din bonus fortsätter du på samma sätt tills dina pengar är omsatta. Om du däremot vinner på spelbörsen så har du spelat över dina pengar till spelbörsen och du kan ta ut dina vinster direkt!

Vad behöver man då för att börja?

För att komma igång med matched betting behöver du först lära dig hur det fungerar, vilket vår matched betting guide hjälper dig med. För att sedan hitta de matcher du ska spela på där oddsen är till din fördel behöver du ett verktyg, vilket vi också hjälper dig våra kunder med! När du har detta är det bara att välja bland alla oddsbonusar vi presenterar och börja överlista spelbolagen!


Så besök Oddsmatcher och vänd oddsen till din fördel med hjälp av matched betting!