Bloggen

Segertåget fortsätter !

Publicerad den 22-06-20

Vårt följalag här på Idrottsplats.se, uppländska Marma Mehede IF fortsätter att inkasera segrar i division 7. Först i tisdags förra veckan i bortamötet mot Gräsö/Norrkedika där det dessutom kom en 'clean sheet' genom 1-0 seger .
14 juni. Gräsö/Norrkedika - Marma Mehede IF 0-1
Publik. 30

Lagledaren Peter Åhlen kommentarer
- MMIF dominerade matchen klart i första halvlek. G/N hade inte mycket att komma med, men som vanligt var skärpan framåt inte den bästa. Vi sumpade ett par fina chanser, men målvakten gjorde ett par fina räddningar också. I andra halvlek blev det spelmässigt jämnare. G/N fick ett mål bortdömt för en tydlig knuff. När man hade ställt in sig på oavgjort gjorde Tomas "Korpen" Lindberg segermålet i 90:e minuten! En skön seger!

17 juni. Marma Mehede IF - Skuttunge SK 5-3
Publik. 37

Här har ni klubbens matchprogram . Jodå, det är sant det finns fortfarande fotbollsklubbar som producerar matchprogram.
Beskrivning saknas.
En mycket stark insats av MMIF då man besegrade toppkonkurrenten med 5-3. Målskyttar för hemmalaget blev Henric Ohlsson 2, Thomas Lindberg 2, Linus Johansson.
Nästa match är 1 juli hemma mot Ullfors IK.