Bloggen

Spanska Akademin briljerar på Filborna IP

Publicerad den 24-04-30

Idrottsplats.se älskar vi verkligen att skriva och berätta om olika fotbollsföreningar och de fotbollsarenor de spelar på. En av våra favoriter är Spanska Akademin från Helsingborg. Deras hemmaplan, Filborna IP i Helsingborg, är inte bara en fotbollsarena, det är en drömverkstad för morgondagens fotbollsstjärnor!


 

Filborna IP En kärnpunkt för talang

Filborna IP har blivit en viktig plats för att föra fram unga talanger genom Spanska Akademin. Här tar de unga talangerna sina första steg på den gröna gräsmattan, omgivna av Helsingborgs vackra kustlinje och pulserande idrottskultur. Med sina över 200 matcher som Spanska Akademins Fotbollsförening spelat, andas varje kvadratmeter av denna fotbollsplan spansk fotboll och framgång.

Spansk sommar med återkommande fotbollscamp i Helsingborg

Spanska Akademin erbjuder fotbollsträning med rutinerade tränare från FC Barcelona. Under sommaren kan barn mellan 7 och 16 år från hela Sverige få chansen att ta del av den spanska fotbollens tekniker och filosofier genom att delta på Spanska Aktademins fotbollsläger. Campet är utformat för att kombinera lekfullhet med intensiv träning där professionella coacher och idrottspsykologer hjälper till att vässa de unga talangerna.

Förverkliga drömmar på spanska fotbollsplaner
Drömmar om en framtid inom fotbollen förverkligas på Spanska Akademins fotbollscamp. Här öppnas dörrar till provspelningar med spanska lag och möjligheten att få träna med proffs! 🏆 Att satsa på ett fotbollscamp är mer än teknikträning. Det stärker även självförtroendet och främjar personlig utveckling.

Skapa minnen med familjen
Medan ungdomarna finslipar sina färdigheter, kan familjen skapa ovärderliga minnen i Helsingborg med omnejd. Här finns vackra badstränder, Sofiero Slott en stor simanläggning och besöksmål som naturreservatet Kullaberg. Spanska Akademin erbjuder mer än bara ett camp; här får barn och ungdomar chansen att lysa. Varje sommar erbjuder en ny chans att växa, både på och utanför fotbollsplanen.

Är detta ett av er familjs äventyr i sommar?
Vågar du ge dina barn chansen att växa med bollen vid fötterna under spanska solen? Läs mer på vår webbplats och boka er plats i sommarens mest inspirerande fotbollscamp. Gör som många andra familjer gjort sen år 2014, välj Spanska Akademins Camp för en sommar fylld av fotboll, bad och sol. ⚽