Bloggen

Spela på fotbollsmatcher

Publicerad den 18-05-21


Så länge vi har haft fotboll har det nog funnits någon som är beredd att ge odds och ta emot satsningar på vem som kommer att vinna. Idag har vi dock mycket lättare att faktiskt göra detta då internet som bekant bjuder på alla slags möjligheter.

Det finns många olika sajter som erbjuder odds idag och det svåra är inte att hitta en utan mer bestämma sig för en av alla dessa. De flesta har säkert en specifik sport i åtanke som de är intresserad av odds för, och då kan man ju åtminstone börja med att titta på varje sajts utbud. Är det just fotboll som lockar kommer man knappast ha litet utbud då det är något som varenda bettingsajt kommer vilja täcka.

För svensk fotboll kan man alltid förvänta sig att hitta odds på matcher som spelas i Allsvenskan. Men om ens favoritlag spelar i exempelvis Superettan, eller ännu lägre ned i seriepyramiden kanske man dock behöver titta runt lite extra för att hitta någon som ger odds på det. Nedanför en viss nivå kommer man dock inte hitta någon som erbjuder odds bara av den enkla anledningen att efterfrågan inte är tillräckligt hög.

Har man valt ut en som låter bra är det bara att gå in på den och öppna ett konto där. I samband med detta får man även chansen att plocka hem en bonus. I många fall får man helt enkelt en procentsumma av de man själv sätter in vid sin första insättning, upp till en viss summa naturligtvis. Men det finns även chansen att man kan få något som kallas för “säkert spel”, “riskfritt spel” eller något liknande. Detta betyder då att den första satsningen man gör på en match fungerar som vanligt förutom att man inte förlorar pengarna om man satsat fel. Vinner man så vinner man, men förlorar man får man tillbaka insatsen.

 Sedan är det bara att spela på som man vill. Men tänk alltid på spela säkert och alltid hålla koll på hur mycket pengar som satsas varje månad.

Gästskribents inlägg