Bloggen

Sporta in det nya året med dessa glasögon!

Publicerad den 21-03-08

 

Hos SmartBuyGlasses hittar du världens ledande glasögonmärken tillsammans med högkvalitativa budgetvänliga märken. Shopping där är super enkelt och roligt tack vare de senaste tekniska innovationerna på deras hemsida som att prova glasögonen online. Men låt oss nu ta en titt på de trender som är här för att stanna långt längre än i år för alla glasögonbärare där ute som sportar! 

1. Wraparounds - SmartBuy Collection Austin

Hitta dina favoriter från SmartBuy Collection, med ett brett utbud både för glasögon och solglasögon. Det perfekta märket för dig som inte vill lägga för mycket pengar på dina ramar! 


2. Simning - Montana Goggles

Är simning din valda sport? Kolla då in Montana Goggles på SmartBuyGlasses hemsida för att hitta ett bekvämt par simglasögon! Psst! Dom är nu nedsatta 30%. 

3. Skidåkning - Spy ACE

Skidresan står ju runt hörnet - så är det dags att investera i ett par nya skidglasögon erbjuder SmartBuyGlasses ett bra utbud från märken som SPY, Salice och Bolle. Alltid till bra priser och med många valmöjligheter till att välja färg på glaset för att du ska få den bästa skidupplevelsen!