Bloggen

TextTV-laget vann och förlorade

Publicerad den 21-09-07


Två matcher har vårt uppländska favoritlag Marma/Mehede IF spelat sen förra inlägget. Först en båttur till Gräsö för match mot Gräsö/Norrskedika på vackra Nötsvedens IP.Lagledaren Peter Åhlen
- Gräsö/Norrkedika - MMIF 1-2 (0-2) I första halvlek var vi totalt överlägsna, men som vanligt missade vi flera fina chanser. Fredrik "Freppan" Pettersson gjorde till slut 0-1 och Oliver "Ollie" Hammarberg gjorde 0-2 innan halvtid. G/N fick en straff som Elias Määtää i vårt mål räddade. I andra halvlek tappade vi mycket av vårt spel och G/N reducerade på sin andra straff. Vi höll undan till seger trots att "Freppan" drog på sig sin andra varning och blev utvisad.

Nästa match var också den en bortamatch. På Ringvallen mot Ullfors IK i söndags 5 september. Vid seger så hade Marma/Mehede haft chansen att ta sig förbi Ullfors i tabellen men tyvärr blev hemmalaget för svåra och vann med matchens enda mål.
Lagledaren Peter Åhlen:
- Stryk med 1-0 mot Ullfors. Sur förlust eftersom vi var bättre laget i stora delar av matchen, men vi har svårt med målskyttet. Ullfors är bra defensivt och har en duktig målvakt. Vi hade flera chanser, men vi är för dåliga framåt. Det är bara att konstatera. Men vi gör en bra match. Ullfors kör sina långbollar. Det har dom alltid gjort så länge jag minns! Men dom är svåra att slå på Ringvallen.


Division 7 norra Uppland hittar ni här https://fogis.se/information/?scr=table&ftid=87448 . Nästa match för MMIF är hemma på Rudsjövallen mot Österlövsta FF 2 .

HEJA MMIF !!