Bloggen

Tjäna pengar till klassen eller laget.

Publicerad den 21-11-08

 

Kanske planerar din klass att åka på en klassresa? Eller planerar ditt lag eller din förening att åka på en cup eller ett träningsläger?
Vad ni än planerar så har ni ett spännande äventyr att se fram emot. För att finansiera äventyret behöver klassen eller laget kanske tjäna ihop pengar. Det finns många olika sätt och här nedan ska vi berätta lite om möjligheten att sälja tandborstar med Tandborstkungen.

⦁    Tjäna pengar till klassen
Det finns många olika sätt att tjäna pengar till klassen. Det gäller att hitta ett som passar er klass.
Man kan tex anordna disco, loppis eller städa områden åt kommunen. Men det vanligaste är nog ändå att man säljer produkter för att tjäna ihop pengar till klasskassan. Det finns många olika saker att sälja. Det är viktigt att man väljer en produkt som man tror på och tycker är bra. Då blir försäljningen lättare, man säljer mer och tjänar mer pengar. 
Tandborstkungen hjälper skolklasser att tjäna pengar genom försäljning av tandborstar. Tandborstar är något alla behöver!
Tandborstarna är tillverkade i Sverige av det välkända märket TePe. De håller högsta kvalitet och är dessutom miljövänliga och prisvärda.
Det finns många fördelar med att göra er klassförsäljning med Tandborstkungen. En av dom är att tandborstar är en lätt produkt att bära med sig när man ska sälja och det är inget bäst före datum. 

⦁    Tjäna pengar till laget eller föreningen
Lag och föreningar i Sverige kämpar ständigt med att få ihop ekonomin. Att åka på ett träningsläger eller en cup kostar mycket pengar och för att slippa ta ut högre avgifter brukar man hitta sätt för barnen och ungdomarna att själva hjälpa till och tjäna ihop pengar till lagkassan och klubbkassan. Ibland brukar man ha café i samband med hemmamatcher eller cuper och ibland låter man föreningen sälja produkter för att finansiera de planerade aktiviteterna.
Tandborstkungen har sedan 2008 hjälpt mängder av lag och föreningar att tjäna ihop pengar genom försäljning av tandborstar. Tandborstar är en trevlig och enkel produkt att sälja och det är något alla behöver.
Tandborstarna som Tandborstkungen erbjuder för försäljning är tillverkade i Sverige av det välkända märket TePe. De är av högsta kvalitet, miljövänliga och prisvärda.
Kontakta Tandborstkungen för mer information om ni är intresserade av en lagförsäljning eller föreningsförsäljning.