Bloggen

Tjäna pengar till klassresan med en lyckad klassförsäljning.

Publicerad den 22-12-12

Planerar ditt lag att åka på ett större träningsläger? Eller vill din klass tjäna in pengar till en spännande klassresa eller kanske till studenten.
Olivprinsen hjälper skolklasser och föreningar att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan genom att sälja olivolja. Olivoljan heter Merula och är en av världens bästa extra jungfruolivoljor. Senast (2022) vann den GOLD Award i NYIOOC (New York International Olive Oil Competition) som räknas som världens största och mest omtalade tävlingar för olivoljor. Olivolja är något alla använder och det är en perfekt present att ha med sig när man ska gå bort. Genom att sälja Merula olivolja gör ni er klassförsäljningen eller lagförsäljning både rolig och enkel. Starta er försäljning med Olivprinsen och tjäna mycket pengar till klassresan, lägret eller cupen.
 
Så här fungerar det att sälja olivolja
Till att börja med kontaktar ni Olivprinsen för att beställa säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning. Olivprinsen skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Till sist avslutas er försäljning och ni behåller er vinst.
Det finns många sätt att sälja på

Sälja genom dörrknackning
Detta brukar ge ett bra resultat då många grannar och boende i ert område säkert är glada att få bidra till klasskassan eller lagkassan. När de även får höra att det är en prisbelönt olivolja ni säljer och som dessutom håller absolut världsklass i kvalitet kommer försäljningen gå lätt och ni får snabbt ihop extra pengar till er kommande klassresa eller det äventyr som ni sparar pengar till.
Klassförsäljning till släkt och vänner
Ett ytterligare alternativ är att sälja till släktingar och bekanta. De uppskattar säkert både olivoljan och initiativet till att ni själva tjänar ihop pengar till klassresan eller träningslägret.
Försäljning på arbetsplatser
Ett alternativ är att låta era föräldrar eller någon bekant ta med säljfoldern och lägga den på arbetsplatsen, så kan arbetskamraterna själva läsa om produkterna och skriva upp sig på beställningslistan om de vill köpa.
På matcher
När ditt lag eller din idrottsförening spelar matcher är det ett utmärkt tillfälle att sälja olivoljor. När allt kommer omkring kan skolförsäljning och klassförsäljning göras på många olika sätt, hitta gärna på egna försäljningsidéer, det är bara fantasin som sätter gränser!
Kontakta Olivprinsen om Ni vill veta mer om hur det fungerar att tjäna pengar till klassen eller laget.