Bloggen

Uppskjuten Euro 2020 erbjuds som en bettingsprodukt i simulerad realitet

Publicerad den 20-06-16Fotokälla

Sportradar erbjöd den nya produkten för att ersätta uppskjuten Euro 2020. Simulerad verklighet i fotboll kan bli den fantastiska lösningen inte bara i sommar, utan ur det långa perspektivet.

Betting på matcher av Simulerad Realitet Euro 2020
Simulerad verklighet är ett av de nyaste spelalternativen inte bara inom spelindustrin utan också inom sportsbetting. Aktiva spelare vet redan vad som är virtuella sporter, och några av dem försökte spännande fantasysport med detaljerad spelares prestationsanalys. För närvarande, som ett svar på utbrottens sportgap, erbjöd Sportradar-företaget Simulerade Euro 2020. Konceptet ligger i utkanten av båda välkända tekniker. Låt oss säga att det är ett avancerat alternativ för virtuell sport där alla resultat som genereras av AI baserar sig på den verkliga statistiken. 
Simulerad verklighet produkt, utvecklad i mars, hade redan smakats i lokala ligor och kan nu erbjuda flera vadslagningsalternativ för att ersätta uppskjuten Euro 2020. Den har både spektakulära funktioner (som omspelning av de viktigaste spelsituationerna) för spelarens engagemang och alla möjliga händelser att satsa på.
Som ett resultat kan spelbolag utan licens använda Sportradars produkt för att fylla luckan i riktiga matcher. Dessutom kan fotbollsimulatorn garantera rättvisa och öppenhet, eftersom så kallad match fixing är omöjligt i AI-genererade spel. Varför det är så viktigt kommer vi att överväga i artikeln.
Det är troligt att svenska fotbollsfans kommer att hitta möjligheten att satsa på simulerade Euro 2020, eftersom fotbollen är en av de mest kända och världsälskade sportspelen. Och det är ett rimligt val, eftersom simulatorn kan vara spännande, lönsam och rättvis samtidigt.
Live fotboll betting i simulerad verklighet
Det är bra att veta hur fungerar Euro 2020-simulatorn, för att förstå varför den här produkten kan vara så attraktiv.
För det första kan själva konceptet vara ett alternativ för alla fotbollsfans som var upprörda över att EM skiftade till nästa sommar. Simulerad verklighet turnering erbjuder alla 51 matcher, som har planerats till det utsatta mästerskapet. Från och med 12 juni med Turkiet-Italien-matchen, kommer det att gälla till 12 juli. Så fotbollälskare kan titta på spelet, så nära det verkliga, som det är möjligt.
Nästa punkt är simulatorns noggrannhet. Sportradar erhåller den betydande fotbollsdatabasen, som används av artificiell intelligens för att skapa spelhändelser. Låt oss säga: om algoritmen "känner" spelarnas stil, alla fördelar med svagheter, kan det producera deras spelstil igen och konstruera sina lösningar under matchen. Som ett resultat får spelaren den mest naturliga simuleringen.
Vad mer kan noteras? Simulatorn designad för spelarens upplevelse så nära-till-verklig-som-möjligt med tanke på följande funktioner:

⦁    Matchen av det virtuella spelet är detsamma som det verkliga;
⦁    Det är bekvämt för pre-match och live-betting - det finns mer än 50 marknader för varje spel;
⦁    Det erbjuder återuppspelning av livevideo för att lyfta fram ögonblicken med högsta spänning;
⦁    Matchrapporter genereras automatiskt, så spelaren får ny sammanfattad statistik för vidare analys.

Som det kan ses från alla som nämnts ovan, kan simulerad verklighet bli sättet att njuta av fotboll i sommar och kan vara ett bra alternativ i långa perspektiv också.
Online fotboll betting i Sverige
Fotbollsimulatorn kan vara användbar inte bara nu, när det inte finns så många alternativ för fotbollsvadhållare, utan också i framtiden. Eftersom Spelinspektionen överväger nya satsningsbegränsningar kan simulatorn bli ett av det enklaste sättet att satsa på fotboll.
Spelinspektionen annonserade den nya förordningen, enligt vilken alla satsningar på låga fotboldivisioner och vänskapsmatcher är helt förbjudna. Speloperatörerna kommer också att behöva skapa rapporter om potentiella misstänkta aktiviteter under matcherna. De nya begränsningarna kan träda i kraft i slutet av 2020, efter att EU: s spelkommission har översikt över de föreslagna ändringarna.
Det huvudsakliga skälet till att avbryta låg-liga-satsning är det matchfixande hotet.
Spelinspektionen tar hänsyn till att ny reglering kan påverka den nationella marknaden och att svenska spelare kommer att tvingas leta efter matcher av lågdivision på internationella webbplatser utan licens i Sverige. Myndigheten förutspår också att vissa av spelleverantörerna kommer att lämna den svenska marknaden också.
Det är ganska rättvis förutsägelse, eftersom spelarna rimligen vill spela med minsta begränsning. Och i detta fall kan simulerad verklighet också vara praktiskt. Eftersom AI inte styrs av människors faktor, finns det ingen verklig chans att fixa matchen. Sportradars produkt kan bli den perfekta lösningen (inte bara för Euro 2020, men i allmänhet) för att inte klippa matchningssorten, inklusive låg-ligor.