Bloggen

Visa upp föreningen med en klassisk beachflagga

Publicerad den 22-04-15

Att marknadsföra en idrottsförening kan innebära en hel del utmaningar. Speciellt eftersom många klubbar inte har någon större budget. Då behöver man komma på smarta lösningar som fortfarande ger bra exponering men som samtidigt inte kostar klubben för mycket. En produkt som i många år varit populär bland idrottsföreningar är den klassiska beachflaggan. Beachflaggor är en produkt man inte ska underskatta då dessa kan ge en otrolig exponering. Det handlar bara att använda de på rätt sätt och vid rätt tillfälle. 

Fånga besökarnas uppmärksamhet
Det kan vara svårt att få uppmärksamhet av besökare. På många evenemang som stadsfester, idrottscuper eller midsommarfiranden är det alltid stor konkurrens från andra aktörer. Alla slåss om att få besökarens uppmärksamhet och det kan då bli svårt att sticka ut från mängden. Men det behöver inte vara speciellt svårt om du gör det på rätt sätt. Med beachflaggor kan du skapa en mycket effektfull eventplats som kommer dra till sig besökarnas blickar. 

Beachflaggor kommer i fyra olika storlekar och går att välja från den minsta som är ca 220 cm hög till den största som är ca 500 cm hög. Om du väljer att använda dig av den största modellen av beachflaggan kommer denna inte bara att synas över alla andra utan den syns även på flera meters håll. Tack vare dess stora storlek kommer den även att dra till sig blickar och intresset från besökarna då de ger en mycket pampig känsla till din eventyta. Du kommer även få en större effekt om du placerar ut flera stycken beachflaggor sida vid sida av varandra. Då kan du exempelvis trycka flaggor i två färger och placera ut de så de står i varannan färg. 

Beachflaggor för alla typer av event
En beachflagga kan upplevas som en utomhusprodukt men går lika bra att använda inomhus. Eftersom beachflaggan går att välja med flera olika markfästen så passar det för alla typer av underlag. Vid utomhusanvändning kan det vara att föredra att använda sig av en markspik eller markskruv som du sätter direkt i marken. Men skulle du befinna dig på en plats där det endast finns hård mark, som asfalt, kan du välja den klassiska kryssfoten. Denna kan man sedan komplettera med olika vikter så att den står stadigt även om det skulle blåsa lite. Vid inomhusanvändning kan du använda dig av kryssfoten och eftersom du är inomhus har du inget behov av vikter. Dock kan dessa vara bra att använda ändå så att den står stadigt ifall någon skulle exempelvis ramla in i flaggan. 

Beställa beachflaggor på nätet  
Att beställa beachflaggor på nätet är mycket enkelt. Hos expofy.se hittar du beachflaggor i alla populära modeller och självklart kan du trycka ditt helt egna tryck på flagga. Skulle din förening behöva hjälp med att ta fram tryckoriginalet så hjälper de även till med detta.  
Något som är extra bra hos Expofy är att du får rabatt ju fler du beställer. Något som kan vara fördelaktigt för en idrottsförening som försöker hålla nere budgeten.