Bloggen

Betta med bonus med hjälp av Zamsino

Publicerad den 21-06-28


Att betta på sport är ett fint sätt att ge lite extra spänning till en match eller något annat event. Det finns idag många bettingsajter att välja på och det råder mellan dessa stor konkurrens om spelarna. För att bli mer attraktiva är det många som erbjuder välkomstbonusar till nya spelare. I denna lista hos Zamsino går det att läsa allt om spelbonusar – allt ifrån info om olika typer av bonusar till vilka bonusar som hittas var. Både casinobonusar och bettingbonusar finns i listan. Vill man ha en extra fin start på bettandet med hjälp av en bonus kan det därför vara fördelaktigt att kolla igenom Zamsinos sida innan något beslut om föredragen spelsida tas. 

Enkelt att komma igång med spelandet

Många spelare drar sig för att skapa ett spelkonto, främst på grund av den tråkiga registreringsprocessen. De spelare som varit med ett tag vet att spel på nätet förr krävde långdragna registreringar där ett formulär med otaliga frågor skulle fyllas i. Så är det dock inte längre. De flesta bettingsajter idag erbjuder registrering via BankID eller med hjälp av en insättning. Borta är de långa registreringarna – idag tar det inte ens en minut från tanke till spel. 

Viktigt att läsa villkoren vid spel med bonus

Oavsett om man är ny eller erfaren när det gäller betting på nätet är det alltid lika viktigt att läsa igenom de villkor som gäller om man tänkt spela med en bonus. De kan nämligen skilja sig åt ganska rejält mellan olika bettingsajter och det går aldrig på förhand att veta vilka villkor som gäller för en bonus. De punkter man ska vara extra observant på är dessa:

  • Vilken insättning krävs för att ta del av bonusen?
  • Har bonusen något krav på omsättning?
  • Mot vilket lägsta odds kan bonusen omsättas? 
  • Är det några insättningsmetoder som är exkluderade om man vill ta del av bonusen?

Just den sista punkten är lite extra viktig att kika på om man använder sig av till exempel Skrill eller Neteller som insättningsmetod. Dessa två tillhör sådana betalningsmetoder som ofta inte berättigar till en bonus hos svenska spelsidor. 

Betting behöver inte vara svårt alls

Många nybörjare upplever det som lite krångligt att komma igång med bettandet – det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja. Ett tips är dock att börja med en sport som intresserar en, och med ett lag eller en idrottsutövare som man känner till. Kunskap är nämligen vägen till vinst när det gäller betting. Ju mer man vet, desto större chans har man att vinna på sina bets. Därför underlättar det att hålla sig uppdaterad, till exempel genom att aktivt följa med på sportnyheterna och själv läsa på inför den match eller tävling man tänkt betta på. 

Att spela på enkla singelspel brukar vara en god start. Lättast brukar vara rena 1X2-spel. De är enkla att förstå sig på, även för en nybörjare. När man känner sig säkrare kan man därefter avancera till kombinationsspel. De ger chans till högre avkastning, men är också svårare att sätta. Att lära sig betting går snabbt och det brukar vara riktigt kul när man kommit igång.